Naujienos

BALTIJOS ŠALIŲ STUDENTŲ KONFERENCIJA

2017-05-10

2017 m. spalio 06–07 d. Stokholmo universiteto Baltistikos institutas ir Tartu universitetas organizuoja penktąją Baltijos šalių studentų konferenciją „Baltijos šalių tiltai“ (“Bridges in the Baltics”).

Konferencijos tikslas – suburti Baltijos šalimis besidominčius studentus, suteikti galimybę pristatyti savo mokslinius darbus, keistis patirtimi, užmegzti naujus ryšius. Konferencijoje kviečiami dalyvauti Baltijos ir kitų užsienio šalių universitetų bakalauro, magistro ir doktorantūros studijų studentai.

Siūlomos konferencijų temos, susijusios su Baltijos šalių visuomene ir kultūra:

·         kalba ir lingvistika

·         literatūra, folkloras ir menas

·         kultūra ir biografinės studijos

·         medijos, filmas ir komunikacija

·         istorija ir atmintis

Konferencijos kalbos: estų, latvių, lietuvių, anglų ir švedų. Konferencijos dalyviai pranešimus gali skaityti bet kuria iš minėtų kalbų, tačiau pageidautina, kad anotacija ir pranešimo skaidrės būtų parengtos anglų kalba.

Pranešimo anotaciją (iki 200 žodžių) ir dalyvio anketą, joje nurodant asmeninius duomenis, išsilavinimą ir mokslinius interesus (neviršijant vieno puslapio apimties) siųsti iki 2017 m. birželio 1 d. Frederikui Bissingeriui el. paštu: frederik.bissinger@balt.su.se.

Daugiau informacijos apie konferenciją žr.

http://www.su.se/slabafinety/om-oss/evenemang/fifth-baltic-student-conference-bridges-in-the-baltics-stockholm-2017-1.319488

http://www.maailmakeeled.ut.ee/et/balti/konverentsid

Kvietimas: Call for Abstracts_Bridges in the Baltics 2017 - SU


grįžti