Naujienos

VROCLAVO UNIVERSITETO BALTISTIKOS CENTRO VADOVĖS DR. TATJANOS VOLOGDINOS VIZITAS LIETUVOS EDUKOLOGIJOS UNIVERSITETE

2018-02-06

2017 m. gruodžio 26 d. – sausio 1 d. Lietuvos edukologijos universitete lankėsi Vroclavo universiteto Baltistikos centro vadovė dr. Tatjana Vologdina. Trumpalaikio vizito metu viešnia susitiko su LEU Humanitarinio ugdymo fakulteto dėstytojais, dalyvavo universitete vykusiuose renginiuose. T. Vologdina lankėsi Lietuvos edukologijos universiteto Lietuvių kalbos ir kultūros centro organizuotų žiemos kursų atidaryme, ir bendravo su įvairių šalių studentais, atvykusiais mokytis lietuvių kalbos. Dr. T. Vologdina skaitė paskaitas minėtų kursų studentams, tiek universiteto, tiek kitose bibliotekose kaupė medžiagą savo vedamoms paskaitoms.

Baltistikos centro atstovė susitiko su projekto „Užsienio baltistikos centrų ir Lietuvos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimo skatinimas“ LEU dalies administracine grupe ir aptarė pavasario semestro studijų programą, kurioje dalyvaus net 5 Vroclavo universiteto studentai.

T. Vologdina  T.Vologdina 1

Vroclavo universiteto Baltistikos centro vadovė dr. Tatjana Vologdina Lietuvos edukologijos universitete

Nuotraukos Agnės Balzaitės

 

Lektorės vizitas vyko pagal ES SF finansuojamą projektą „Užsienio baltistikos centrų ir Lietuvos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimo skatinimas“.

ESFIVP-I-2 esfa  logo  leu_logotipas


grįžti