Naujienos

LIETUVOS EDUKOLOGIJOS UNIVERSITETO DĖSTYTOJO ROMUALDO NARUNEC VIZITAS BALTARUSIJOS VALSTYBINIO M. TANKO PEDAGOGINIO UNIVERSITETO (MINSKAS) BALTISTIKOS CENTRE

2018-03-21

Vasario 18–24 d. Baltarusijos valstybinio M. Tanko pedagoginio universiteto Baltistikos centre lankėsi Lietuvos edukologijos universiteto Humanitarinio ugdymo fakulteto dėstytojas doc. dr. Romualdas Narunec. Vizito metu doc. dr. R. Narunec skaitė paskaitų ciklą Dabartinė lietuvių poezija, modernioji lietuvių literatūra, vedė seminarus apie literatūros tekstų analizę, lietuvių ir baltarusių poezijos sankirtas, romano raidą, šiuolaikinio romano poetiką ir estetiką. Taip pat įvyko susitikimas su Baltistikos centro ir universiteto dėstytojais.

narunec

Doc. dr. Romualdas Narunec Baltarusijos valstybinio M. Tanko

pedagoginio universiteto Baltistikos centre

BC studento nuotrauka

Vizitas vyko pagal Europos Sąjungos struktūrinių fondų finansuojamą projektą „Užsienio baltistikos centrų ir Lietuvos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimo skatinimas“ (Nr. 09.3.1-ESFA-V-709-01-0002), kurio tikslas – stiprinti lituanistikos (baltistikos) centrus užsienyje, skatinti jų veiklą ir bendradarbiavimą su Lietuvos mokslo ir studijų institucijomis, siekiant gerinti aukštojo mokslo kokybę.

esfa  ESFIVP-I-2  leu_logotipas  logo


grįžti