Naujienos

Kvietimas studentų 2013 m. vasaros mokslinės praktikos vietoms sukurti

2013-03-16

Lietuvos mokslo taryba skelbia kvietimą teikti paraiškas „Studentų mokslinės praktikos“, vyksiančios 2013 m. vasarą, vietoms sukurti. Paraiškos priimamos iki 2013 m. kovo 25 dienos 16 val.

Pirmosios ir antrosios pakopų studentų mokslinės praktikos tikslas – paskatinti studentus kuo anksčiau įsitraukti į aukštųjų mokyklų, valstybės mokslo institutų ar verslo įmonių vykdomus mokslinius tyrimus.

Vasaros praktikos laikotarpiu 2 mėnesių trukmės moksliniam darbui studentui skiriama 2080 Lt stipendija, o institucijai – iki 2500 Lt parama.

Bendras mokslinės praktikos vietų skaičius yra 212 humanitarinių ir socialinių mokslų, menų (HSM) ir fizinių, biomedicinos, technologijos ir žemės ūkio (FBTŽ) mokslų srityse.

Praktikos vietų konkursas vyksta atskirai: HSM ir FBTŽ mokslų sričių patyrusių ir jaunųjų tyrėjų grupėse, taip pat – praktikos vietų užsienio aukštųjų mokyklų studentams grupėje.

Daugiau informacijos galite rasti tinklalapyje: http://www.lmt.lt/lt/naujienos/kvietimai/kvietimas-studentu-2013-1pcz.html.


grįžti