Naujienos

Studijos, mokslinės stažuotės ir vasaros kursai Latvijos Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2013–2014 m.

2013-03-21

Švietimo mainų paramos fondas, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos, Estijos Respublikos švietimo ir mokslinių tyrimų ministerijos ir Latvijos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos susitarimu dėl studentų, tyrėjų ir dėstytojų mainų, skelbia valstybinių stipendijų konkursą dalinėms studijoms, mokslinėms stažuotėms, vasaros kursams valstybinėse Latvijos Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2013-2014 m.

Paraiškas gali teikti 1-10 mėn. dalinėms studijoms Lietuvos mokslo ir studijų institucijų (toliau - MSI) visų studijų sričių nuolatinės formos bakalauro ir vientisųjų (ne žemesnio kaip II kurso), magistrantūros ir doktorantūros studijų studentai. Bendra šios grupės siūlomų dalinių studijų Lietuvos Respublikos piliečiams trukmė – 50 mėnesių.

Veiklos laikotarpis: nuo 2013 m. rugsėjo 1 d. iki 2014 m. birželio 30 d.

Reikalavimus kandidatams ir kitą naudingą informaciją rasite tinklalapyje http://www.smpf.lt/lt/konkursai/programu_konkursai/konkursas_studijos_mokslines_stazuotes_ir_vasaros_kursai_latvijos_respublikos_mokslo_ir_studiju_institucijose_2013_2014_m_m


grįžti