Naujienos

MASKVOS VALSTYBINIO M. V. LOMONOSOVO UNIVERSITETO BALTISTIKOS CENTRE LANKĖSI DOC. DR. ŽYDRONĖ KOLEVINSKIENĖ IŠ LEU

2018-03-14

Maskvos valstybiniame M. V. Lomonosovo Baltistikos centre lankėsi Lietuvos edukologijos universiteto Humanitarinio ugdymo fakulteto dėstytoja doc. dr. Žydronė Kolevinskienė. Vizito metu dėstytoja skaitė paskaitų ciklą Naujausioji lietuvių literatūra: tendencijos, tekstai ir kontekstai ir vedė seminarus apie šiuolaikinę lietuvių literatūrą.

Buvo surengtas susitikimas su centro ir universiteto dėstytojais, studentais, Filologijos fakulteto dekane. Maskvos Baltistikos centrui nuvežta dalomoji medžiaga literatūros paskaitoms, parengti ir palikti pristatymai Baltistikos centro studentams apie literatūrinį Vilnių.

kolevinskiene-1  kolevinskiene-2

Doc. dr. Žydronė Kolevinskienė Maskvos valstybiniame M. V. Lomonosovo Baltistikos centre

BC studento nuotraukos

Vizitas vyko vasario 26 – kovo 4 d.  pagal Europos Sąjungos struktūrinių fondų finansuojamą projektą „Užsienio baltistikos centrų ir Lietuvos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimo skatinimas“ (Nr. 09.3.1-ESFA-V-709-01-0002), kurio tikslas – stiprinti lituanistikos (baltistikos) centrus užsienyje, skatinti jų veiklą ir bendradarbiavimą su Lietuvos mokslo ir studijų institucijomis, siekiant gerinti aukštojo mokslo kokybę.

Vizitas vyko pagal ES SF finansuojamą projektą „Užsienio baltistikos centrų ir Lietuvos mokslo ir studijų institucijų bendradarbiavimo skatinimas“ (Nr. 09.3.1-ESFA-V-709-01-0002).

esfa  ESFIVP-I-2  logo  leu_logotipas


grįžti