Naujienos

Baltistikos projekto baigiamasis renginys: seminaras-diskusija „Permainų akivaizdoje: bendradarbiavimas su baltistikos centrais užsienyje“

2023-09-26

Rugsėjo 29 d., penktadienį, 10.00 val. K. Donelaičio aud. kviečiame į nuo 2015 m. vykdomo Baltistikos projekto baigiamąjį renginį – seminarą-diskusiją „Permainų akivaizdoje: bendradarbiavimas su baltistikos centrais užsienyje“.

Daugybė Filologijos fakulteto dėstytojų ir studentų vienu ar kitu metu dalyvavo šio projekto veiklose. Greta dėstymo veiklų, pranešimų ir vizitų buvo išbandytas ir naujas žanras – sukurta mokomųjų filmukų serija „Baltistikos miniatiūros“. Kviečiame į pasiektų rezultatų apibendrinimą.

Renginyje bus aptarti nuveikti darbai, rodomi filmukai ir bus svarstysimi tolesni bendradarbiavimo žinigsniai su baltistikos centrais.

Renginys vyks hibridiniu būdu: gyvai Vilniaus universiteto Filologijos fakulteto (Universiteto g. 5) K. Donelaičio auditorijoje ir nuotoliniu būdu per MS Teams platformą. Prisijungimo nuorodą, edukacinių filmukų serijos „Baltistikos miniatiūros“ anonsą ir renginio programą žr.: https://www.flf.vu.lt/naujienos/bendros-naujienos/baltistikos-projekto-baigiamasis-renginys-seminaras-diskusija-permainu-akivaizdoje-bendradarbiavimas-su-baltistikos-centrais-uzsienyje

Programa

Edukacinių filmukų serijos „Baltistikos miniatiūros“

Prenumeruokitės. Dalinkitės. Komentuokite.


grįžti