Naujienos

Tarptautinė mokslinė konferencija "Lietuvos ir Sakartvelo kultūrinės jungtys"

2021-10-14

Lapkričio  8-9 d. Vilniaus kolegija organizuoja bendrą tarptautinę mokslinę tarpdisciplininę konferenciją „Lietuvos ir Sakartvelo kultūrinės jungtys“ kartu su Sakarvelo technikos universiteto Lietuvių kalbos ir kultūros centru.

Mokslinės konferencijos tikslas – stiprinti Lietuvos ir Sakartvelo mokslininkų ir studentų bendradarbiavimą, vykdant mokslinius tyrimus bei ieškant istorinių ir kultūrinių, įvairaus bendradarbiavimo sąsajų tarp dviejų šalių. Vienas iš akcentuojamų dalykų gali būti Antano Vienuolio kartveliškasis laikotarpis.

Konferencija vyks mišriuoju būdu: norintieji galės vykti į Tbilisį dalyvauti „gyvai“, negalintieji dalyvauti „gyvai“ galės dalyvauti nuotoliniu būdu.
Konferencijos mokesčio nėra.

Nusprendę vykti į Tbilisį ir dalyvauti konferencijoje kontaktiniu būdu kelionės ir gyvenimo išlaidas apmoka patys (dėl galimų sąlygų kontaktuokite tiesiai su Lituanistikos centro Tbilisyje vadovu prof. Vidu Kavaliausku (elektroninis paštas vk1119@gmail.com).

Konferencijoje kviečiami dalyvauti ne tik aukštųjų mokyklų dėstytojai, mokslininkai, lietuvių kalbos mokytojai, bet ir doktorantai, studentai. Kviečiame registruotis iki spalio 24 d. 

Daugiau informacijos:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=UUqGQwxHFEOpOVe_McsROMjnTIIsULlCmagn4PvT6EZUMUo5SExSMUNZVlFITVBQUFdLWTlCWEZJQi4u&fbclid=IwAR0IAUuKNMGx81NMWuGe3MH2qJh3U_UtI7g2ZVj_QAK_SlgTfURM9YK9dck


grįžti